Workshop Handlettering

Op Kraft papier incl. klembord en basisstarters pakketje

 

Handlettering is helemaal hip en erg leuk om te doen.

Tijdens de workshop ga je je zelfbedachte of favoriete quote in mooi vormgegeven letters op Kraft papier  zetten. Je gaat eerst oefenen en verschillende schetsen maken en kijken hoe je je tekst zo mooi mogelijk op papier krijgt. En de combinatie handletteren en het gebruiken van waterverf.

Schilderen op hout! Vierkant of in hartvormige panelen. Op een houten paneel maak je een eigen schilderij. Er worden verschillende technieken uitgelegd wat allemaal mogelijk is. Tijdens workshop worden er genoeg voorbeelden/technieken gegeven om te schilderen op hout! Het schilderij wordt na afloop gelakt!

Deze workshop kost €27,50 per persoon, incl. koffie/thee en wat lekkers

Workshops schilderen:

Dit kan met een klein clubje, team, zussen, vriendinnen, buren etc 
Wanneer: Op een door de weekse avond of op een zaterdag 

Per workshop minimaal 6 personen maximaal 12 personen

Vul je wensen in op het contactformulier.

Duur van de workshops is ongeveer 3 uur.

Ook mogelijk op lokatie!

Teksten zijn HIP en niet weg te denken in ons interieur. Tijdens deze workshop gaan we schilderen op doek en ga je je eigen tekst erin verwerken. Je kan het zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Een ontstaat een creatieve wanddecoratie.

De workshop kost 27,50 pp incl. koffie/thee en iets lekkers

Schilderen op een kunstzinnige manier. Op een gedurfde manier heerlijk kliederen met verf. Je gedachten opzij zetten en niet denken maar gewoon doen. Tijdens deze workshop is er geen tijd om precies te zijn. Je gaat aan de slag met tubesverf, rollers, kwasten, paletmessen. Iedereen kan het!!! Je hoeft niet creatief te zijn maar je wordt het wel. Je kiest een voorwerp/onderwerp wat je wilt maken en met wat hulp en uitleg over verschillende technieken maak je je eigen schilderij. Durf jij het aan??? Teambuilding!! Durf je het aan met je team? Let's Paint!
Kosten: €27,50 p.p incl koffie/thee en iets lekkers

Deze workshops kunnen ook in combinatie met als afsluiter een gezellig 3 gangen diner bij Steakhouse Goodfella's te Emmen. Geef je wensen op via het contactformulier.